Skoda Velo Challenge - batalia companiilor

Si iata ca acum doua saptamani, intr-o frumoasa duminica de vara, companiile de top din Romania s-au intrecut in cea mai fierbinte cursa de ciclism - Skoda Velo Challenge.

ITsti, businessmeni, jurnalisti, bancheri sau asiguratori care mai de care mai vitezomani, si-au masurat fortele pe un traseu ideal de 10 km in padurea Baneasa, in plina zi caniculara. S-a lucrat in echipa, s-au pus la cale strategii si s-a varsat sange pentru castigul si gloria echipei.

Cum putem rezuma concursul? iata..


Dar sa va mai povestesc cate ceva.

Startul
Fiind singura cu o oarecare experienta competitionala, ne-am gandit ca ar fi oportun sa profitam de aceasta si sa castigam ceva timpi la startul concursului, cand toata lumea se buluceste, incepatorii se impiedica iar avansatii mananca pamantul. Prin urmare, in momentul in care am vazut ca au inceput concurentii sa se adune in zona de start, hop si eu cu Cosmin. Andrei, de ce sa se lase mai prejos :).





Traseul
Lin si umbros in mare parte, Baneasa fiind perfecta pentru o plimbare rapida. Un traseu de viteza, foarte bine marcat si nu foarte lung. Nu a pus niciun fel de dificultati tehnice, fiind astfel abordabil de toate categoriile de participanti. Un pic de noroi ici si colo, bine dozat, pentru a nu te duce acasa fara a fi murdar pe turul pantalonilor. Doar nu vrei sa spuna lumea ca te-ai dus in parc... sau in spatele casei, sa te dai mare.
PS. Ca de obicei ii adoram pe cei care se opresc in mijlocul drumului si nu permit concurentilor care mai sunt in picioare sa ii depaseasca si le uram pe aceasta cale, multa sanatate.


Finishul
Multi fani, aplauze, incurajari, felicitari, zambete, fluieraturi aprobatoare. Toate se bulucesc gramada de fiecare data si te fac sa te simti senzational la finalul fiecarui concurs.
In cazul meu, finishul este unul din principalele motive pentru care particip la astfel de evenimente si incerc sa trag cat mai tare mereu.
Abia asteptam urmatorul concurs :D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur