miscarea de dimineata sau cum sa faci febra musculara duminica

Pentru toti Toma Necredinciosii dintre voi (da, da, va simtiti voi cu musca pe caciula), iata mai jos sunt cateva poze inainte:




si dupa :





ce am alergat pe traseul cursei populare de la Bucharest City Marathon.
Dupa cum se vede sunt inca in viata si bine si cu un bonus medalifer pe deasupra, agatat de gatu-mi cu minunatul tricolor.

Ca performante, trebuie sa specific ca traseul a fost batut intr-un timp (magnific pentru mine) de 20 de minute. (zic magnific pentru ca acelasi traseu, il faceam in mod normal in 30-35 de minute in parcul tineretului, alergandu-ma in jurul lacului.)

E de mentionat incalzirea organizata de World Class (da i-am tinut minte pentru ca au specificat insistent de unde si cine sunt toate cele 20 de minute cat a durat exercitiul) datorita carora am eu acuma o grozava febra musculara.

Au participat mai multi oameni decat ma asteptam - chiar daca pe la 8 si 10, cand ma indreptam spre Piata Constitutiei cu metroul de dimineata, nu prea erau oameni prin mijloacele de transport in comun care sa para macar ca se indreapta spre ora de miscare. Presa si organizatorii au estimat undeva pe la 4000 de participanti. Eu care am fost acolo ii cred, pentru ca o masa uriasa de oameni au participat la cursele competitive (maraton si semimaraton, stafeta) si  cele necompetitive (cursa populara, cursa copiilor, cursa scaunelor cu rotile).

Au fost interesanti de urmarit cei 3 finalisti ai sectiunii de maraton - originari din Kenya, baietii aia fugeau de parca mancau pamantul. Nici macar in momentele mele de glorie nu sprintam cum alergau ei relaxat la maraton.

Referitor la organizare - nu am avut ce sa reprosez. Fiind si primul concurs de alergare, nu am cu ce sa fac comparatie.. au avut zona pentru depozitarea lucrurilor personale pe timpul alergarii (hanorace, tricouri de schimb, etc), la sfarsitul turei au avut un punct de alimentare cu apa, banane si mere, s-au dat medalii tuturor finisherilor precum si o diploma de participare (am ratat-o pe a mea..). Totusi pot spune ce am auzit de la altii - in ceea ce priveste probele competitive - partea de stafeta - nu a existat suficient personal din partea organizatorilor pentru a ghida sportivii pe traseu in zona de predare/primire a stafetei. Presupun ca asta m-ar fi deranjat daca as fi participat la acea categorie.

Dar tot organizand se invata bunul mers al lucrurilor, prin urmare, speram ca la anul sa fie si mai bine :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur