lucruri de facut, catzelaineni de hranit

Pe 6 Noiembrie, A Doua Sansa va repeta actiunea de donare pentru cateii din adapostul asociatiei. Sesiunea precedenta a asigurat hrana pentru catelaineni pentru aproximativ o saptamana.
De data aceasta, lucrurile se extind si la alte produse necesare unei bune functionari pe timp de iarna. Cotetele trebuie izolate si reparate iar iarna, bineinteles, se mananca mai mult :)

Prin urmare, sunt necesare tot felul de articole precum: meshuri si bannere plastifiate, paleţi din lemn pentru a-i pune în ţarcuri, oale şi crăticioare, pe care sa le foloseasca pe post de castroane pentru caţei. Pe scurt - de orice se considera ca poate fi utilizat intr-un adapost.

Totusi, cel mai important lucru este faptul ca au nevoie de mâncare. In functie de ce se gaseste prin casa, se pot dona: hrană uscată, conserve, etc.

Pentru amatori, evenimentul se va desfasura la intrarea in Patinoarul Flamaropol - Stadionul National Lia Manoliu, pe B-dul Basarabia 37-39, Sector 2, Bucuresti, iar detalii suplimentare cred ca se pot obtine cu mare usurinta de la urmatoarele date de contact:

Email: a.doua_sansa@yahoo.com
ioana.tess@yahoo.com
ribana4you2000@yahoo.com
anaelsword@yahoo.com

Telefon: 0744 884704 Ioana
0744 440089 Carmen
0723 643329 Olimpia

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur