spargatorul de falci

cred ca nu este unul dintre noi care sa nu se fi uitat macar 1 ora din toata viata lui la cartoon network. eu recunosc ca mi-am pierdut multe zile si seri din viata uitandu-ma la powerpuff girls, cow and chicken, two stupid dogs si nu in ultimul rand ed, edd & eddy :)


poza de alaturi este mai mult decat reprezentativa pentru personajele in discutie - ranjetul diabolic al lui eddy, alaturi de stupizenia lui ed si nelamurirea continua a lui edd.
dar sa intrerupem aceasta minunata amintire a pierderii vremii; - ca orice om invatat ca nu de multe ori poti ajunge in anumite locuri ale lumii (ca de exemplu - al meu picior in state) - am facut poze la absolut orice obiect, situatie, animal, om, cladire, semn sau indicator pe care l-am intalnit si care arata exact ca in filmele sau desenele animate urmarite pe parcusul vietii (am facut poza la un hot dog.. dar acesta nu constituie principalul, secundarul sau infinitezimalul ultim subiect al acestui post)...


pentru a scurta aceasta introducere ce tinde sa nu se mai termine, subiectul principal este spargatorul de falci, sau mai bine sa folosim un minunat neologism care l-ar face si pe Pruteanu sa zambeasca  - un jawbreaker.


VOILA!! -in poza din dreapta este minunatul JAWBREAKER - bomboana preferata a celor de la ed edd si eddy si eterna agonie a falcii mele :D

Bomboana in sine este gigantica, cred ca are vreo 2 cm diametru poate chiar mai bine, este foarte dulce, poate chiar un pic gretoasa la un moment dat, este tare iar posibilitatea sa iti distruga falca in timp ce alergi, te impiedici si cazi cu capul de caldaramul fierbinte este de asemenea foarte mare. Un jawbreaker se gaseste de obicei varsat (cum indica si imaginea alaturata), in automate minunate, alaturi de m&ms si alte asemenea dulciuri incantatoare.

recomand consumul in cantitati moderate pentru ca indicele caloric este probabil off scale :)

PS.  - pentru necunoscatori definitia unui jawbreaker este: "A notable sweet item "

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur