INCEPTION - warning! contains spoilers!! :)

INCEPTION a fost lansat pe 8 iulie in UK, a avut premiera la londra si in mai putin de o luna s-a clasat pe locul 3 top 250 films votate pe IMDB cu o uimitoare nota de 9.




In linii mari, filmul descrie actiunea intreprinsa de Dom Cobb (Leonardo DiCaprio), hot si spion, catalogat cel mai bun extractor al secretelor din subconstientul oamenilor in stare de somn. Aceste abilitati ale lui alaturi de lumea corporate l-au transformat dintr-un om liber intr-un fugar ce nu se poate intoarce la familia sa.
Actiunea filmului este centrata pe incercarea lui Cobb alaturi de echipa sa de a duce la bun sfarsit o ultima misiune. Prin aceasta Cobb incearca sa realizeze imposibilul si sa-si recupereze viata. I se propune ca in loc sa extraga informatii vitale pentru spionajul industrial, sa planteze o idee care odata sadita, se doreste a darama un imperiu.
Totusi, toata planificarea nu poate pregati echipa pentru pericolul ce ii pandeste, un pericol pe care doar Cobb il poate intrevedea.

Un film ce merita savurat :)

Comentarii

  1. Mi-a placut filmul, incitant si am ramas curioasa pana la final.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut Inception, incitant si misterios.

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-a placut tare :D si in plus nu stiam ca leonardo di caprio poate sa joace si bine, din acest motiv plecasem un pic reticenta spre film.. eu ramasesem cu sechele dupa titanic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur