Clasica de Snagov

Sambata trecuta am fost cam trandavi si ne-au gasit amiezile cele mari cocotati inca in varful patului, cu ochii mici de somn si abia intorcandu-ne de pe o parte pe alta.(cam ca azi asa.. )
Dar duminica! Ei bine duminica a fost presarata cu soare, cu vant, cu ploaie sanatoasa, drumuri inundate, stropi multi peste Claudiu si o trena lunga de 133 de kilometri. Plus ca am declarat deschis sezonul la floarea soarelui, dupa rapita si maci.
 
Traseul il stiam deja, o clasica de Snagov, nu foarte lunga, doar vreo 100 de kilometri, ruta pe care mi-au mai mers rotile de nenumarate ori. Ce nu am luat in calcul insa a fost o frumoasa de furtuna ce s-a abatut asupra regiunii si care ne-a facut sa ne ciuntim nitel drumul, sa-l lungim mai mult decat planuisem, nu ca asta ne-ar fi deranjat foarte tare. Am fugit de ploaie si am reusit sa ajungem acasa relativ uscati si fara sa fi fost marinati prea tare.

Chiar daca nu am avut parte de cea mai buna vreme, totusi starea de spirit a fost excelenta si ne-am scaldat ochii, ca de obicei, cu frumusetile locului.
Nu am putut lasa, de exemplu, lanurile nesfarsite de flori zambitoare sa treaca nepozate.

Sau o combina in lanul de grau, ce trebaluia de zor.
Norii negri ce se apropiau amenintatori. Am cam fugit de ei asa.
Ne-am bucurat si de un pranz consistent la restaurantul din Ghermanesti, ai carui angajati ne cunosc deja ca pe niste cai breji. Am vizitat pontonul din Snagov, loc potrivit pentru o baie racoroasa la un moment dat si am vazut unde este ascuns si EdenLand-ul.
Iar drumul bun, presarat cu locuri frumoase, ne-a tinut zambetul pe buze toata ziua.


Micile placeri ale vietii si duminicile de vara :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Traseu Brasov - Sf. Gheorghe - Baile Tusnad

Buzau - Lopatari si retur