Vesti bune :)

La sfârșitul săptămânii trecute am observat cum și-a făcut apariția, ca din senin, minunăția asta de parcare de biciclete, fix în curtea parcului industrial unde-mi petrec eu o treime din viață.
Și nu mică mi-a fost mirarea când am vazut că parcarea asta e oricum, numai goală nu! Am stat și am ținut-o sub observație, cu atenție, vreo două-trei zile la rând și da! poza asta e valabilă în fiecare zi. Claie peste grămadă sau atent ordonate, frumusețile astea sunt la raport acolo zilnic.

Nu știu dacă este influența vremii călduroase de afară, a faptului că bicicleta/mersul cu bicicleta este dintr-o dată cool, a dorinței de a ne putea deplasa liberi și cu o viteză mai mare de 10km/h prin București sau fericitul rezultat al tuturor campaniilor de tip Bike2Work desfășurate în ultima perioadă, cert este că de când merg aproape zilnic la job, călare pe vitezomana mea cu două roți, am văzut cum, pe zi ce trece, numărul bicicliștilor care așteaptă la semafor și se deplasează mai mult sau mai puțin regulamentar pe străzile mirificei capitale, a crescut vertiginos.

Din partea mea poate să fie rezultatul cumulat al tuturor celor de mai sus. Ideea e că uite! s-a mișcat ceva. Cei care administrează zona au observat nevoia, au construit infrastructura și iată rezultatul. Parcări pline ochi! și nu pot decât să presupun și că oamenii sunt mulțumiți. Adică, uite-i cum vin cu bicla la muncă! :D

Vești bune :)

Comentarii

  1. Parca nu e nici o camera din SEMA care sa bata acolo, nu? Oricum curajosi oamenii, si-au lasat toate cele pe bicle. Mai ales ca oricine poate intra acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vorbeam cu paznicii de pe acolo si ziceau ca sunt camere care sa bata spre parcarea de biciclete. Plus ca sunt si ei care se tot plimba. Cred ca e destul de sigur :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur