:|

Azi de dimineata am zis ca mor de inima.
A treia zi consecutiva de mers cu bicla la munca. Traseul obisnuit, ora.... ma rog, in jurul..
Ma aflam pe bulevardul Unirii, intre blocul Zepter si Tribunal.

Fac o paranteza mai intai. Cand merg pe sosea, m-am obisnuit sa ma uit mereu in spate, in stanga. Pot sa vad daca vine ceva, daca incurc pe cineva, etc etc. Pana acum nu am avut incidente in trafic deci masura asta de siguranta pe care mi-am dezvoltat-o functioneaza.

Buun. Sa revenim la ziua de azi. Mergeam eu frumos pe sosea, pe partea dreapta. Ajung intr-o portiune a drumului care se lateste putin pentru ca urmeaza o iesire secundara la dreapta, o alee micuta. Ma uit ca de obicei in spate si ce vad? Un ditamai animalul de masina la fix cativa milimetri de roata mea din spate. Nu pot sa-ti spun cat mi-a sarit inima.. nu in gat! ci in cap. Parca instant ma cacasem pe mine (scuzati va rog vorba de mahala). Un individ pana in 30 de ani vroia sa faca dreapta pe aleea de care va ziceam mai devreme. Si ce s-o fi gandit cu capul lui ala pe post de dop? Ia hai sa merg fix in curul biciclistului, ca daca e sa incetineasca (din varii motive), sa ii lovesc roata din spate si sa-l dezechilibrez maxim, eventual sa cada sa-si juleasca nasul.
Nu am fost in stare sa articulez foarte multe cuvinte, doar un "prietene? te-ai tampit?" pe geamul deschis al individului. La care el se uita la mine indiferent si-mi face semn relaxat - Hai.. du-te mai departe.

Am mers molcom azi :|







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur