Primul meu "Joy Jar"

Nu pot spune ca l-am facut chiar eu cu mainile mele doua, dar, ca multi altii, am contribuit la el asa cum am putut. Donand :)
Si nu bani, cum ai trage pripit concluzia inainte sa termini de citit aceste randuri, ci tot felul de brizbriz-uri, ursuleti, mini-rechizite, brelocuri, margele, o gramada de chestii dragute care strangeau praf prin sertarele mele si care nu-mi mai aduceau vreo bucurie, in afara de cea de a le intoarce de pe o parte pe alta sau a le schimba locul periodic in cine stie ce fund de dulap neincapator.
Sincera sa fiu, imi era oarecum sa le arunc, fiind frumusele ele in felul lor. Si parca nu te lasa inima sa arunci lucruri in stare buna.


Prin urmare le-am adunat pe toate la un loc, eu si inca vreo cativa prieteni si cunoscuti si le-am donat catre un programel foarte interesant ce s-a desfasurat la Spitalul Marie Curie - Joy Jars.
Este o chestie EXTREM de simpla. Ingredientele de baza sunt - se ia un borcan de plastic de dimensiuni medii si se indeasa in el o gramada de lucruri dragute - noi sau nu, dulciuri, jucarii, etc. Ca sa-ti faci o idee, aceste borcane sunt destinate copiilor si adolescentilor internati in diferitele sectii ale spitalului iar daruirea micilor comori cu capac are loc inainte de marile evenimente de peste an - 1 iunie, Craciun, Paste, etc etc.

Dar destul cu palavrageala mea!
Daca ti se pare o chestie interesanta, poti sa gasesti mai multe informatii despre program pe pagina lor de facebook.

:) 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur