Craciun fericit! Merry Xmas! Joyeux Noel! :D

Imi plac sarbatorile de iarna, ca mai toate perioadele care implica timp liber, cadouri si vizite date si primite de la cei dragi :)

Prima zi de Craciun? Zi plina de evenimente. Nu ai timp sa te plictisesti si aproape ca nu ai timp sa stai in casa sa te bucuri de bradJ Cam asa este in cazul meu de fiecare data.


Bradul
Cu 1 zi inainte de Ajun eu nu aveam inca brad. Prin urmare, am plecat de la serviciu hotarata sa imi iau unul, cat mine de mare, bogat, pufos si frumos mirositor. L-am gasit repede la piata Progresul si dupa o scurta negociere, o cioplire superficiala si un indesat in suport, minunatul a fost impachetat  si mi-a fost pus in brate. La drum spre casa am zis.
Uriasul era un pic mai greu decat estimasem initial, prin urmare pauzele lungi si dese s-au dovedit a fi eficiente. Drept pentru care am abuzat de ele si am facut si cateva „selfie”-uri. Eu, bradul, eu SI bradul.



Oamenii s-au uitat putin dubios inspre noi.. dar cui ii pasa J

Am trecut pe langa diversi care se dadeau frumos intr-o parte cand ma vedeau ca vin cu mutantul; chiar si pe langa vreo 2-3 politisti care au considerat ca este mai interesant sa spuna „din Schopenhauer” si sa se hlizeasca copios la vazul unei femei imbracata in fusta, cu palton negru si cu un brad de aproape 2 metri in brate, in loc sa intinda o mana sau doua de ajutor. Dar hei! Emanciparea femeii..

Ajunsi acasa, ne-am despachetat, ne-am impodobit iar de aici incolo totul e poveste. 


Am adormit cu beculetele aprinse J


Cadouri
Multe si frumoase. Mosul a fost darnic si atent anul asta.:) asa ca pot numara printre preferate, nu neaparat in aceasta ordine:
  • pijamaua cu pusicute

 
  • Ceainicul cu cana minunat :D

 
  • Cerceii grozavi, medalionul cu bufnita
  • Iepurele handmade care sta acum spanzurat langa laptop

 

 
  • Afisul razboinic 

  • Si multa MUUULTAAAA ciocolata

  *
Nu, nici de acest Craciun nu am impachetat pishicu, dar nici departe de miezul evenimentelor nu a fost. Unde s-a gasit o bucatica de hartie, o bucatica de carton – si-a facut si el aparitia, tacticos, miscand din fundul cel mare.


Ba a stat la o poza, ba se uita adanc in ochii privitorului, totul pentru o farama de atentie, pentru o clipa de mangaiere.

O vizita la parinti, o vizita la Alex cel mic, mesaje si telefoane, o alergare in parc pentru revigorarea simturilor si seara s-a incheiat cu un minunat ceai cald, o portocala, stelute handmade si o vorba, doua legate cu prieteni J


Un Craciun fericit tuturor!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur