Bike 2 Work

Poza nu-i a mea. Am gasit-o la cautare pe google!
Este a treia zi consecutiva cand merg cu bicicleta la munca. Sunt 5 km si un pic de strabatut prin oras, din locul unde imi odihnesc seara oasele pana in locul unde ma strofoc minim 8-9 ore pe zi, de luni pana vineri, 365 de zile pe an.

Traseul este relativ simplu, aproape in linie dreapta si sunt fericita ca ma intrerup un minim de semafoare in drumul meu. A da, si cateva cirezi de caini. Le zic cirezi, pentru ca o haita de la 20 de suflete incolo o consider cireada. Si da, imi tzatzaie fundul cand trec pe langa ei. (am scris cu tz pentru ca nu am diacritice). Si da, sunt rasa aia maidaneza inalta, cu picioare lungi, numai bune de alergat biciclisti. Au si colti ascutiti si latra frecvent. Nu stiu daca am mentionat ca sunt 20.

In general, drumul spre munca imi este destul de linistit. In general. In prima zi era sa ma calce un dobitoc. Nu pe drum. In parcare. Pe drumul de intoarcere acasa, evident.
A doua zi m-a depasit un autobuz numai sa opreasca in fata mea. Mi se pare normal, doar avea statie. Si m-a alergat un caine.
Astazi este a treia zi. Inca nimic notabil. Asteptam seara.

Comentarii

  1. Cainii se vor obisnui cu tine. Si tu cu ei. Veti deveni poate chiar prieteni.
    Intre un sofer si un biciclist cine trebuie sa aiba mai multa grija ?

    Eu cred ca biciclistul: diferenta de masa a vehiculelor; franarea este mai scurta; nu te costa nimic.

    Astept reactia dupa ce ai mers 1,5 ani pe bicicleta.
    Se poate si iarna ;) ... daca nu e zapada pe strada (!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire pentru mine, merg de peste 2 ani frecvent pe bicicleta. Pana in prezent, niciun caine nu s-a obisnuit cu mine. Ma gandesc serios sa-mi achizitionez un aparat din ala de gonit parosii patrupezi :))

      ps. Am mers si pe zapada, in parc ce-i drept. Dupa o tura de lac in Tineretului am zis ca am renascut. Nu-mi mai simteam picioarele.

      Ștergere
  2. Daca iti iei fluier de-ala sa scrii si tu daca functioneaza cu adevarat.
    Eu faceam 11 km (conform google maps) spre serviciu dar de curand am schimbat firma si acum pedalez doar 4 :(
    Cum zicea si "bgoodforyou", tu ca biciclist trebuie sa ai grija la multe si sa nu te bazezi niciodata ca soferii din jur vor respecta regulile de circulatie. Majoritatea o vor face dar nu trebuie sa ignori si exceptiile.

    Have fun in continuare pe bicla si nu renunta la obiceiul asta ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincera sa fiu ma gandesc serios sa-mi iau fluier din ala de speriat cainii. M-au mai alergat cativa saptamana trecuta. O sa-l testez si-ti dau de stire :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur