Jocuri de iarna

Intr-unul din posturile mele de la sfarsitul anului trecut, ma refeream cu dezinvoltura la minunatele jocuri de iarna (click pe minunate pentru a vedea despre ce vorbesc :)_) si la cum nu cuprind ele doar activitati legate de schiuri, placa, sanie si bob.
Avand in vedere cele enuntate atunci precum si ziua de ieri, o minunata de 25 februarie plina de soare (in care al meu frate a facut 25 de ani - FANII TE IUBESC!!), dotata cu un cer senin si albastru, eu, Andrei si Victor ne-am gandit ca nu ne-ar strica sa mai miscam putin bicicletele acelea ale noastre din balcon si sa le facem un pic cunostinta cu zapada.

Zis  si facut.
Dupa scartaieli ingrozitoare, un pic de unsoare si un strop de aer curat, ne-am pus in miscare din fata blocului direct pe saua prietenoasa.
*
Tineretului este cumplit de gol iarna, mai ales dupa zapezile ce au cazut in ultima perioada; cu toate acestea, am intalnit cateva persoane care faceau miscare - alergarea fiind cea mai comuna forma a sa.
Am facut un pseudo tur de lac, cu ocolisuri spre intrarea dinspre Sincai, cu mini-urcarea dinspre crematoriu, cu omatul care aproape se topise si ne impiedica sa mergem drept, adica un total de aproximativ 3 km, in care ne-am batut la propriu cu zapada de o palma.

Mai mult, Andrei si Victor s-au aventurat pe coborarea care de obicei pe timp de primavara/vara/toamna nu ne face nicio problema dar care iarna te-ar fi putut transforma intr-un morman rotativ de zapada; intr-adevar au coborat-o mai mult la picior.. dar ce mai conteaza :)

Pe scurt - am facut miscare cat o ora intensiva la sala (crede-ma dupa o ora in care te bati cu zapada la propriu, curg apele pe tine ca si cum ai fi facut o sesiune strong de cardio), ne-am bucurat de soare, de intalnirile avute (o femeie isi plimba pisica.. lucru ce mi s-a parut ataaaaaaaaaaaaaatt de dragut), lebada de pe lac,

un pic de push bike pe dealul odios dinspre iesirea Brancoveanu si poze grozave in care am reusit (ca de obicei) sa ma imortalizez cu ochii inchisi..
Acestea fiind zise, draga cititorule, nu-ti pot ura decat sa te bucuri de timpul frumos si de prieteni, asa cum am facut noi ieri :)

<3

Comentarii

  1. Sambata am slabit 3 kile in 45 de minute. Zapada nu dadea drumul rotilor...
    Nici macar nu am apucat sa dau o tura completa de lac, in Tineretului.
    Sunt dezamagit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur