Vara asta

imagine preluata de pe zagreengun.wordpress.com
Nu as sti de unde sa incep povestirea referitoare la vara asta (dupa cate se preconizeaza, cred ca voi face o miniserie de nuvele si schite). Mi-am intrecut visele in termeni de vizite, drumuri, explorari si experiente cu totul neobisnuite. Si asta a fost doar vara.. urmeaza toamna colorata si iarna (pe care personal nu o prea agreez, dar dupa cum buna ordine a lucrurilor a facut sa decurga anotimpurile, tac si o las sa treaca repede). Cred ca ar fi oportuna o sinteza a celor mai interesante locuri vazute si lucruri facute.. un review. :)
Nu am mai scris in ultima perioada nimic, probabil pentru ca nici timpul nu a mai avut rabdare cu mine. Este ok. Nu l-am pierdut pe tot la munca si nici nu mi-am dorit sa fac asta (departe de mine acest gand). Fiecare picatura de timp liber a fost cu grija investita in propria-mi persoana, in quality time si in activitati ce-mi fac placere doar cand ma gandesc ca la sfarsitul programului o sa le iau de coarne din nou :)

Anul asta a fost un an bun cand stau sa ma gandesc asa inapoi. Si pentru ca tot vine vremea urata afara iar eu o sa-mi urnesc cu din ce in ce mai multa greutate nasul de la caldura, asta inseamna ca voi avea timp berechet sa imi expun memoriile si sa vi le povestesc cum m-oi pricepe eu mai bine.
Prin urmare, sub titlul "vara asta" pregatiti-va de citit cele mai mari grozavii pe care le poate face cineva in tara. :)



PS. am spus vreodata cat imi place tara mea? (fara sarcasm, fara ironie).


Comentarii

  1. Si eu ma inscriu printre cei din grupul "Imi place Romania". Stiu ca multe nu sunt bine puse la punct in tara noastra, dar sunt sigura ca in timp lucrurile acestea se vor schimba in bine.
    Astept cu nerbdare seria ta "Vara asta". :-)
    Mult spor la scris.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur