100 de lucruri pe care le-am facut in 2010 - partea a III-a

Va dati seama ca pana la 100 mai sunt exact 90 de intamplari si fapte de povestit.. deci mai avem mult si bine si putem trece fara probleme la un minunat numar 11:

11. Dezmembreaza-te calculator - bun venit laptop - prima achizitie de acest gen, un minunat calculator mobil. Adio perioade interminabile in care trebuia sa stau sa porneasca rasnita, adio sunete stridente spargatoare de timpan nevinovat si adio loc mult in spatiu ocupat degeaba. Noul accesoriu este mai mic si poate fi luat oriunde, oricand, atunci cand este necesar.

12. Am si am avut mereu macar putin timp liber sa fac ce vreau cu el - astfel ca in martie 2010 m-am decis sa-l valorific prin realizarea diferitelor ornamente de sezon - mai exact martisoare. Fuse si se duse.

13. O data pe an e ziua femeii - ei iata ca anul trecut m-am gandit ca ar fi dragut sa intru si eu in randul lumii si sa sarbatoresc undeva aceasta zi dedicata mie. A fost aleasa Casa Armatei si pentru ca oricum nu mai fusesem pana in acel moment acolo mi-am zis.. de ce nu!

14. Mi-am rezervat un domeniu  - doneaza.info. Pentru necunoscatori va comunic faptul ca in aceste momente caut un model de forum pe care sa il postez acolo, sa il si pun in functiune daca tot l-am luat :). Pagina in sine (daca m-ar ajuta cineva sa o finalizez) ar fi deosebit de utila pentru multi dintre noi - fie dintre aceia care prezinta un exces de obiecte si doresc sa le doneze, fie aceia care prezinta un deficit de obiecte si sunt in cautare. Ceva asemanator are grupul de pe yahoo - freecycle. Ceea ce imi doresc eu sa realizez ar fi ceva mult mai de amploare, cu diferite optiuni si functionalitati disponibile pentru membrii si utilizatori.

15. La jumatatea lui martie trecut, last snow day in plina primavara :D.

Toti baietii, in stilul caracteristic, au pus mana pe skiuri si pe betele ajutatoare si dusi au fost pe partiile albe si in stare buna. Noi - i-am privit in zare cum se duc, care mai de care mai rostogolitor si impiedicat, apoi am luat-o agale de la cota 2000 pana jos in Sinaia.
Vremea frumoasa, atmosfera placuta, pas voios. Pozele sunt mai mult decat graitoare :P.
 
inainte de ski - eu am considerat ca mai bine nu..
 
:) no comment..


Comentarii

  1. Am mai trecut cu privirea blogul tau anul trecut candva,si mi-a placut,astazi te-ma regasit si ma bucur,iti las cateva impresii de bine,caci iarasi sunt pe fuga dar de data asta promit ca am sa mai revin.
    Imi place cateva din cele 100 de lucruri facute pe 2010 iti doresc multe lucruri bune pe 2011.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur